Szerződés megszüntetése

Tisztelt Ügyfelünk!Ha szeretné megszüntetni az Elérhető Ingatlanokkal kötött megbízási szerződését, kétféle módon teheti meg.

1. Az alábbi linkre kattintva letöltheti a felmondó nyilatkozatot, amelyet a címünkre kell elpostáznia. (Cím: Elérhető Megoldások Kft. 9322 Rábatamási, József A. u. 7. )

Felmondónyilatkozat letöltése

 

2. Ha a szerződés aláírásakor adott meg emailcímet, akkor az alábbi mezők kitöltésével is megszüntetheti a megbízási szerződését.

 

Név:
E-mail cím:*
Ingatlan címe:
Telefonszám:
A megbízási szerződés megszüntetésének oka:(Jelölje meg a  helyes választ!) Az ingatlant eladtuk az Elérhető Ingatlanok közreműködése nélkül

Az ingatlant eladtuk az Elérhető Ingatlanok közreműködésével

Az ingatlant eladásától elálltunk

Az Elérhető Ingatlanokkal kötött szerződést szeretnénk felmondani, a közreműködő miatt

Az Elérhető Ingatlanokkal kötött szerződést szeretnénk felmondani, egyéb okok miatt


Figyelem! A rögzítés után rendszerünk üzenetet küld az itt megadott e-mail fiókba. A felmondás csak akkor végleges, ha a rendszer által küldött üzenetben található linkre kattintva megerősíti a szerződés felmondásának szándékát.

Jogi nyilatkozat:

Büntetőjogi és kártérítési felelősségem tudatában kijelentem, hogy a fenti okok a valóságnak megfelelnek. Kijelentem, hogy a szerződés megszüntetése nem arra irányul, hogy Megbízott megkerülésével kívánom az ingatlant értékesíteni.
Amennyiben a következő évben a megbízott által közvetített vevőnek, vagy közvetlen hozzátartozójának értékesíteném és erről a megbízottat nem értesítem, úgy Megbízott jogosult a megbízási szerződés 8. pontjában megjelölt Megbízási díj kétszeresének megfelelő megbízási díjra.