Professzionális oktatóanyagok és segédeszközök

 

Miért nem sikerül az eladás?

Hiába hirdeti ingatlanját? Nem jön össze az eladás?

Nem csoda… Pedig, gyakran csak néhány apróságon múlik, hogy valaki megtalálja-e a vevőjét, vagy évekig küzd az eladással.

Ismerje meg Ön is azt a tudásanyagot és azokat az eszközöket, amelyek segítségével 2012-ben, is sikerül eladnia a lakását, vagy házát!

Biztosan Ön is észrevette már, hogy az utóbbi években egyre nehezebb lett eladni ingatlanokat. A legtöbb eladó ugyanazokkal a tapasztalatokkal szembesül:

  • Szinte senki nem jelentkezik a hirdetésére
  • Akik jelentkeznek, csak bámészkodnak…
  • Akiknek teszik a lakás, azok nem tudnak dönteni…

Ha nem akarja kiszolgáltatottan várni, amíg történik valami, olvasson bele az alábbi oktatóanyagokba!

Ha nem akarja kiszolgáltatottan várni, amíg történik valami, olvasson bele az alábbi oktatóanyagokba!

 

 

Miért eredménytelen a legtöbb internetes hirdetés? Mitől működik egy hirdetés? Melyik weboldalakon érdemes hirdetni? Ha fontos Önnek, hogy ne csak “tárolja” az Interneten a hirdetését, olvasson bele ebbe az ingyenes anyagba! 

Tovább a részletekhez! >>

Mindenki tévedhet, igaz? De ha Ön ingatlant akar eladni, egy-egy tévedés sokba kerülhet. Márpedig van néhány általánosan elterjedt tévhit, amely megtizedeli a ingatlan eladók eredményességét. Ha nem akar azokba a csapdákba esni, amikben sokan elvéreztek, nézze meg ezt az ingyenes videót!

 

Tovább a részletekhez! >>

  Mitől lesz jó, vagy rossz egy ingatlan? Mik az előnyös tulajdonságai, és mik a hátrányai? Mit érdemes kiemelni egy hirdetésben, és mi az, amit nem kell hangoztatnunk? Számtalan apróság, ami közelebb vihet a célunkhoz, vagy évekre eltávolíthat tőle…

 

Tovább a részletekhez! >>

Kinek szeretné eladni az ingatlanját? Mindenkinek? Az nem lesz jó! Az Ön lakása, vagy háza nem  mindenkinek lesz jó. Találja meg azokat az embereket, akiknek pontosan olyan ingatlanra van szükségük, mint amilyen az Öné!Tovább a részletekhez! >>


Mennyiért kínáljuk az eladó ingatlant? Ez az egyik legnehezebb kérdés. Az eladók ezzel kapcsolatban követik el a legtöbb hibát. Ezzel a segédeszközzel megúszhatja, hogy a legáltalánosabb baklövéseket Ön is elkövesse  és   elkerülheti, hogy hosszú távon milliókat veszítsen…Tovább a részletekhez! >>