Hirdetőknek

Kattintson ide az információért!

 

Miért nem működnek az Internetes ingatlan hirdetések?

Az Interneten hirdető ingatlan eladók több mint 97%-a csak az idejét és a pénzét vesztegeti. Kár lenne, ha a megfelelő információk hiánya miatt Ön is így járna, nem?

Ebben a versenyben mindössze néhány fontos szabály van, ami elválasztja a veszteseket és a győzteseket…

Ezeket a szabályokat a szakemberek már ismerik, de senki nem siet, hogy Önnek is elmondja. Pedig ezek nélkül, lényegesen kisebb az esélye, hogy a hirdetése eredményes lesz.

Persze az is lehet, hogy már bajban van, csak nem tud róla…

Ugyanis személyes tapasztalatom, hogy a legtöbb hirdető ugyanott rontja el, és ugyanazokat a hibákat követi el. És amikor megkérdezem tőle, mi újság nyugodtan mondja:

- Minden rendben, már feltettem az Internetre…

Milyen jól hangzik, ugye? Pedig szinte minden hibát elkövetett, ami csak egy hirdetésnél lehetséges.  Ami azért is probléma, mert egyúttal hagyja elmenni azokat az érdeklődőket, akik az ingatlanjára jelentkeznének.

Mi a megoldás?

Ismerje meg először azokat a szabályokat, amelyek miatt a legtöbb ingatlanhirdetés az Interneten Totális Kudarccá válik! Töltse le most ingyen az „Átverés, vagy kudarc” című e-bookot!

Kattintson ide a letöltéshez!

 

 

A  legfontosabb szabályok egyszerűen, érthetően tálalva. Pontosan látja, hol érdemes hirdetnie, és hol nem. Mitől működik egy hirdetés, és mitől nem. Ezeket a szabályokat alkalmazva 2012-ben is eredményeket érhet el ott, ahol a többi hirdetések milliói elvéreznek.  

Ha ezt a néhány egyszerű szabályt megismerte,

  • soha többé nem fog úgy nézni az internetes oldalakra és hirdetésekre, mint eddig…
  • nem vesztegeti az idejét
  • nem dobja ki a pénzét feleslegesen
  • nem dől be a hangzatos ígéreteknek

 

Ne habozzon! Írja be a nevét, és az email címet, ahova a letöltési linket küldjük!

Kattintson ide a letöltéshez!