Eladóknak

 

 

eladó ingatlanok ————————— eladó ingatlanok
 
 
Az ingatlaneladók 95%-a milliókat és éveket fog veszíteni…
 
 
Kár lenne, ha a megfelelő információk hiánya miatt Ön is a negatív statisztikát növelné.
 
A legfontosabb szabályok ismerete nélkül az eladó ingatlanok értékesítése csak egy szerencsejáték, amin a legtöbben veszítenek.
 

Közismert tény, hogy az ingatlaneladók többsége átlagban,  közel két évig hirdeti az ingatlanját. Ezalatt egy csomó pénzt veszít, amiről a legtöbb esetben tudomása sincs. Nem beszélve a rengeteg idegeskedésről…

Ön miből gondolja, hogy a szerencsés néhány %-ban lesz?

A legtöbben csak évek múlva döbbennek rá, hogy “másképp kellett volna…” De senki nincs, aki előre figyelmeztette volna őket. Pedig máshogy is lehetett volna…

Lehet, hogy Ön is bajban van, csak nem tud róla,

  • ha nem jelentkeznek a hirdetésére
  • ha jönnek, de csak nézelődnek,
  • ha nem jönnek vissza és nem tesznek ajánlatot
Mi a megoldás?
Tudnia kell, hogy a lakásvásárlók nem haltak ki, sőt ezután is fognak vásárolni. De az eddigi módszerek már nem hozzák meg a kívánt eredményt.
Attól, hogy feladunk valahol egy apróhirdetést, hogy “kétszobás lakás eladó”, még nem fognak tolongani az érdeklődők. Tudomásul kell venni, hogy ha azt szeretnénk, hogy a mi lakásunkra is akadjon vevő, akkor máshogy kell csinálnunk a dolgokat, mint eddig. Létezik azonban olyan megoldás, amellyel gyors eredményeket érhet el ott is, ahol mások csak szenvednek. Van egy módszerünk, ami most, 2012-ben is működik, amelyet Aktív Ingatlaneladási Stratégiá-nak nevezünk.
A weboldalunkon ebből rengeteg információt talál, amik segíthetnek Önnek az ingatlan eladásában. Mindössze tájékozódnia kell, és kattintson arra a hivatkozásra, amelyikről többet szeretne megtudni!

Ha magam szeretném eladni a lakásomat…

Ha ingatlanközvetítőt szeretnék, aki leveszi vállamról a terhet…

Ha pedig ingatlant keres, és szeretne jól járni a vásárlásnál,
kattintson ide!Elérhető Ingatlanok
Az “aktív” ingatlanközvetítő

Minden jog fenntartva. Az oldalnak, vagy egyes részeinek másolása csak az Elérhető Ingatlanok írásbeli engedélyével lehetséges. Minden egyéb próbálkozás jogi következményeket von maga után.